X-Omega
  • X-Omega
  • X-Omega
  • X-Omega

X-Omega

€ 2.999,00
Merk : RIH

De X-Omega is het nieuwste model elektrische fiets van RIH. Deze E-bike is geheel in door RIH ontwikkeld en voorzien van een krachtige middenmotor (75Nm), die fraai is geïntegreerd in het frame.

De X-Omega heeft een bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele, vloeiende ondersteuning. Deze E-bike combineert alle voordelen van de andere elektrische modellen met een extra krachtige motor die wanneer het nodig is, zoals in heuvelachtig gebied, extra power kan leveren.

De batterij (Lithium-ion polymeer) heeft een capaciteit van 500 Wh (36V x 14 Ah). Doordat het totale systeem efficiënt ontworpen is, staat dit garant voor een groot bereik. Bij gemiddeld gebruik is 80 km gemakkelijk haalbaar, bij gunstige omstandigheden is zelfs een afstand van 150 km haalbaar.

Dankzij de hoogwaardige Magura hydraulische remmen kunt u de remkracht perfect doseren met slechts weinig handkracht. De verende voorvork is een luxe monoshock met moderne uitstraling en lager gewicht.

Verder is de X-Omega voorzien van een Nuvinci-naaf die traploos schakelen mogelijk maakt, zelfs als de traponderstening aan staat. Zo kunt u altijd de perfecte versnelling vinden bij de gewenste ondersteuning.

Op de X-Omega zit maar liefst 3 jaar garantie op alle onderdelen, dus ook de onderdelen van het elektrisch systeem zoals bijvoorbeeld de batterij.

Framehoogte heren

52 cm
56 cm
60 cm
65 cm

Framehoogte dames

49 cm
54 cm
58 cm
62 cm
lage instap: 49 cm
lage instap: 54 cm

Instaphoogte dames

lage instap: 41 cm
standaard: 47 cm

Gewicht

27,7 kg (incl. accu)

Kleur

Mat olijf groen

Accu

36 Volt / 14 Ah