E-Classic

Prijs
€ 1.379,00
Fabrikant:
Trenergy

Opties

Accu
Kleur

De E-Classic is gebaseerd op de inmiddels bekende en populaire urban "transportfiets". Deze elektrische fiets is robuust uitgevoerd en is voorzien van een krachtige, soepele, maar tevens geruisarme motor in het voorwiel. 

De fiets heeft een soepel schakelende ingebouwde 57-voudig versnellingsnaaf van Shimano Nexus, is uitgerust met LED koplamp en achterlicht welke beiden gevoed worden vanuit de hoofdbatterij. Het zadel is comfortabel geveerd.  Het Shimano remsysteem, met een velgrem voor en een rollerbrake achter zullen u zeker een gevoel van veiligheid bieden.

Bediening van deze elektrische fiets vindt plaats door middel van een eenvoudig maar efficient LCD display dat is geplaatst bij het linker handvat. Het display geeft u informatie over de batterijstatus, de gekozen ondersteuningsstand, maar u kunt hier ook de verlichting in- en uitschakelen. U kunt kiezen uit  5ondersteuningsstanden.

De E-Classic kenmerkt zich door een zeer sterke prijs/kwaliteit verhouding. De fiets is trendy aangekleed en uitgevoerd, biedt een hoogwaardig rij comfort, is afgewerkt met hoogwaardige onderdelen van bekende merken en weet dit alles toch te combineren met een prijsniveau dat ongekend is.

Zoals de meeste Trenergy elektrische fietsen, is ook de E-Classic voorzien van een lichtgewicht batterij, bestaande uit Li-ion cellen. De batterij heeft een ingebouwd achterlicht, type Lineo van het merk Spanninga.

Algemeen

Remmen voor
Shimano velgrem
Remmen achter
Rollerbrake
Versnellingen (aantal)
7
Versnellingen (merk)
Shimano Nexus

Elektrisch

Motor
Voorwielmotor
Motorvermogen
250 W
Aantal ondersteuningen
5

Framematen

Heren
53 en 58 cm
Dames
49 en 54 cm
 
Powered by Phoca Cart