Aveiro

Fabrikant:
Trenergy

Opties

Accu
Kleur

De Aveiro is de opvolger van de Everest, qua specificaties is de fiets redelijk gelijk gebleven, maar de nieuwe kleurstelling en accenten geven de fiets een frisse aanblik. De Bafang Modest middenmotor zorgt ervoor dat de Aveiro een fiets is die destabiliteit van een middenmotor combineert met een rotatiesensor. Dit maakt deze fiets uitermate geschikt voor mensen met minder kracht in de benen.De chique, rustige kleuren en belijningen maken de Trenergy Aveiro tot eenfiets waarop u gezien mag worden!

De Trenergy Aveiro is een complete fiets met een hoogwaardige afmontage en nette afwerking. Zo gaat de bekabeling vanaf het stuur direct bij het balhoofd het frame in. De chique, rustige, kleuren en belijningen maken de Aveiro tot een fiets waarop je gezien mag worden!

Deze elektrische fiets is uitgevoerd met de Bafang Modest middenmotor. Door het speciaal ontwikkelde bracket is deze motor bijna één met het frame. De motor is erg krachtig en levert een maximaal koppel van wel 80Nm, toch is deze geluidsarm en heeft zeer soepele rijeigenschappen. 

Je bepaald zelf hoe groot de actieradius moet zijn, de Aveiro is standaard uitgevoerd met een 375Wh batterij maar er is een upgrade mogelijk tot 468Wh, 576Wh en zelfs tot 700Wh. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend hoge kwaliteit cellen van de merken Samsung en LG.

De Aveiro is voorzien van een gesloten kettingkast met een Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf welke soepel schakelt. Met de Shimano rollerbrake remmen heb je meer dan voldoende remkracht en ze zijn onderhoudsarm. Het frame is stijf maar wel comfortabel, de telescoop voorvork en geveerde zadelpen bieden veel comfort. De Spanninga Koplamp zorgt ervoor dat u alles ziet en gezien wordt! De fiets is uitgerust met een comfortabel zadel van Selle San Remo.

Het bedienen van de fiets gaat eenvoudig dankzij een duidelijk LCD display, de afstandsbediening zit bij het linker handvat zodat het stuur niet hoeft worden losgelaten.  Het display geeft veel informatie zoals batterijstatus, snelheid, tijdsweergave, in welke stand van de 5 levels je rijdt en de loophulp kan worden geactiveerd.

De Trenergy Aveiro kenmerkt zich als designfiets met perfecte afwerking, een hoogwaardige afmontage en zeer sterke prijs/kwaliteit verhouding. 

Algemeen

Remmen
Shimano rollerbrake
Versnellingen (aantal)
8
Versnellingen (merk)
Shimano Nexus
Voorvork
Verend
Zadelpen
Verend

Elektrisch

Motor
Middenmotor
Aantal ondersteuningen
5

Framematen

Heren
53 en 58 cm
Dames
49, 54 en 58 cm
 
Powered by Phoca Cart