Tirare

Prijs
€ 2.199,00
Fabrikant:

Opties

Accu
Kleur

De ALBA Tirare staat voor duurzaamheid en comfort. Het is de nieuwste aanwinst in de ALBA e-bike collectie en het is direct de lichtste, stilste en meest voordelige e-bike met een middenmotor, de Shimano STEPS E5000. Het biedt maximale ondersteuning voor woon-werkverkeer en de dagelijkse boodschappen. Maar met tegenwind of een rit in een heuvelachtig landschap blijf je het gemak van de Tirare ook ervaren . De ALBA Tirare geeft je altijd extra ondersteuning wanneer je die nodig hebt.

De Tirare toont een uiterst stabiel rijgedrag door de combinatie van een uitstekende geometrie samen met de in het midden geplaatste motor. Het veilige, betrouwbare gevoel van e-biken wordt extra benadrukt door de hydraulische schijfremmenremmen. De optimale combinatie van Shimano STEPS en de Shimano Nexus-7 versnellingsnaaf zorgt mede voor dat heerlijke soepele rijgedrag.

De vernieuwde overzichtelijke display laat je de belangrijkste functies zien, zoals de actuele ondersteuningsstand, de actieradius, de (gemiddelde) snelheid, de gereden afstand, de cadans  en de totale afstand. Op de display bevindt zich ook de aan en uit knop van de accu en die van de verlichting.

De Shimano Total Electric Power System (STEPS) geeft je onder alle omstandigheden een natuurlijke ondersteuning tot een maximale snelheid van 25 km/uur. Je merkt nauwelijks dat je op een e-bike fietst. De motor loopt soepel en is vrijwel geruisloos. De high tech 36V/11,8 Ah Lithium ion kwaliteitsaccu (418Wh) heeft geen geheugen effect. De in de achterdrager gemonteerde accu is uitneembaar. De accu kan dan ook in of uit de fiets worden opgeladen. Alle componenten van de STEPS zijn waterproof ontwikkeld om er in alle seizoenen zorgeloos mee te fietsen.

Algemeen

Remmen
Shimano hydraulische schijfremmen
Versnellingen (aantal)
7
Versnellingen (merk)
Shimano Nexus

Elektrisch

Motor
Middenmotor
Aantal ondersteuningen
3

Framematen

Dames
50 en 54 cm
 
Powered by Phoca Cart