Z-Omega

Fabrikant:
RIH

Opties

Accu
Kleur

De Z-Omega is een hoogwaardige elektrische fiets die geheel in eigen huis ontwikkeld is.

De Z-Omega heeft een bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele, vloeiende ondersteuning. De lichte, geluidsarme motor in het voorwiel beschikt over voldoende power voor de momenten waarop dit nodig is. Zo is het ook mogelijk om het speciale heuvelprogramma te activeren, waarmee u met gemak door heuvelachtig terrein rijdt. Door de vrijloop in de motor is er geen wrijving wanneer u de ondersteuning uitschakelt, daarom is deze E-bike ook prima als gewone fiets te gebruiken.

Op het luxe display kunt u alle relevante gegevens zien, zoals onder andere batterij lading, mate van ondersteuning, tijd en omgevingstemperatuur. Aangezien het display gemakkelijk afneembaar is en de fiets niet werkt zonder dit specifieke display, is het tevens een prima extra beveiliging tegen diefstal. U kunt alle functies van het display handig en veilig bedienen via het bedieningspaneel dat direct naast het handvat zit, zodat beide handen aan het stuur kunnen blijven. Hiermee kunt u ook schakelen tussen diverse rijprogramma’s, waaronder cruise control, en de power functie oproepen. Verder heeft de fiets een wandel-functie zodat hij op eigen kracht met u “meeloopt” met ca. 3-4 km/u, ook bergop.

De batterij (Lithium-ion polymeer) heeft een capaciteit van 500 Wh (36V x 14 Ah). Doordat het totale systeem efficiënt ontworpen is, staat dit garant voor een groot bereik. Bij gemiddeld gebruik is 80 km gemakkelijk haalbaar, bij gunstige omstandigheden is zelfs een afstand van 150 km haalbaar.

Dankzij de hoogwaardige Magura hydraulische remmen kunt u de remkracht perfect doseren met slechts weinig handkracht. De verende voorvork is een luxe monoshock met moderne uitstraling en lager gewicht. De naadloze lassen van het frame zorgen voor een strakke afwerking. De Shimano Deore 10-speed derailleur garandeert een licht en sportief rijgedrag.

Op de Z-Omega zit maar liefst 3 jaar garantie op alle onderdelen, dus ook de onderdelen van het elektrisch systeem zoals bijvoorbeeld de batterij.

Algemeen

Remmen voor
Magura Hydraulisch HS22
Remmen achter
Magura Hydraulisch HS22
Versnellingen (aantal)
10
Versnellingen (merk)
Shimano Deore
Voorvork
Monoshock
Zadelpen
Verend

Elektrisch

Motor
Voorwielmotor
Motorvermogen
250 W
Motorspecificatie
Automatische vrijloop

Framematen

Heren
52, 56, 60 en 65 cm
Dames
49, 54, 58 en 62 cm
Lage instap
49 en 54 cm
 
Powered by Phoca Cart