X-Omega

Fabrikant:
RIH

Opties

Accu
Kleur

De X-omega is net als de andere E-bikes van RIH geheel in eigen huis ontwikkeld. De krachtige RIH middenmotor (70 Nm) is mooi geïntegreerd in het frame. Het rijgedrag is bijzonder prettig door de comfortabele, vloeiende ondersteuning. De extra krachtige motor kan ook in echt heuvelachtig gebied voldoende power leveren.

De batterij (Lithium-ion polymeer) heeft een capaciteit van ruimte 500 Wh (36V x 14 Ah). Doordat het totalte systeem efficiënt ontworpen is, staat dit garant voor een groot bereik. Bij gemiddeld gebruik is 70 km gemakkelijk haalbaar, bij gunstige omstandigheden zelfs een afstand van 150 km.

Op het luxe display kunt u alle relevante gegevens zien, zoals batterij lading, mate van ondersteuning, tijd en omgevingstemperatuur. Het display is gemakkelijk afneembaar en werkt als een startonderbreker. Alleen met uw eigen display(s) kan de fiets opstarten en de batterij uitgenomen worden. Dat maakt diefstal van de fiets onaantrekkelijk. Verder heeft de fiets een wandel-functie zodat deze met 3-4 km/u op eigen kracht met u "meeloopt", ook bergop.

De X-omega is voorzien van een Enviolo versnellingsnaam die traploos schakelen mogelijk maakt, zelfs als de motor ingeschakeld is. Zo kunt u altijd de perfecte versnelling vinden bij de gewenste ondersteuning. Dankzij de hydraulische schijfremmen kunt u de remkracht goed doseren met slechts weinig handkracht. Net als het frame is de monoshock voorvork ontwikkeld in eigen beheer. Deze heeft een gestroomlijnde uitstraling en zorgt voor extra comfort.

Algemeen

Remmen
Hydraulisch schijfremmen, Flatmount
Versnellingen (aantal)
Traploos
Versnellingen (merk)
Enviolo City
Voorvork
Monoshock
Zadelpen
Verend

Elektrisch

Motor
Middenmotor
Motorvermogen
250 W
Motorspecificatie
Dubbele vrijloop

Framematen

Heren
56, 60 en 65 cm
Dames
58 en 62 cm
Lage instap
49 en 54 cm
 
Powered by Phoca Cart