X-Omega

Prijs
€ 2.999,00
Fabrikant:
RIH

Opties

Accu
Kleur

De X-Omega is ons nieuwste model elektrische fiets. Deze E-bike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van een krachtige middenmotor (70Nm), die fraai is geïntegreerd in het frame. Het rijgedrag is bijzonder prettig door de comfortabele, vloeiende  ondersteuning. De extra krachtige motor kan ook in echt heuvelachtig gebied voldoende power leveren.

Verder is de X-Omega voorzien van een Nuvinci-naaf die traploos schakelen mogelijk maakt, zelfs als de motor ondersteuning geeft. Zo kunt u altijd de perfecte versnelling vinden bij de gewenste ondersteuning.

Op het luxe display kunt u alle relevante gegevens zien, zoals onder andere batterij lading, mate van ondersteuning, tijd en omgevingstemperatuur. Aangezien het display gemakkelijk afneembaar is en de fiets niet werkt zonder dit specifieke display, is het tevens een prima extra beveiliging tegen diefstal. U kunt alle functies van het display handig en veilig bedienen via het bedieningspaneel dat direct naast het handvat zit, zodat beide handen aan het stuur kunnen blijven. Hiermee kunt u ook schakelen tussen diverse rijprogramma’s, waaronder cruise control, en de power functie oproepen. Verder heeft de fiets een wandel-functie zodat hij op eigen kracht met u “meeloopt” met ca. 3-4 km/u, ook bergop.

De batterij (Lithium-ion polymeer) heeft een capaciteit van 500 Wh (36V x 14 Ah). Doordat het totale systeem efficiënt ontworpen is, staat dit garant voor een groot bereik. Bij gemiddeld gebruik is 70 km gemakkelijk haalbaar, bij gunstige omstandigheden is zelfs een afstand van 150 km haalbaar.

Dankzij de hoogwaardige Magura hydraulische remmen kunt u de remkracht perfect doseren met slechts weinig handkracht. De verende voorvork is een luxe monoshock met moderne uitstraling en lager gewicht.

Op de Omega zit maar liefst 3 jaar garantie op alle onderdelen, dus ook de onderdelen van het elektrisch systeem zoals bijvoorbeeld de batterij.

Algemeen

Remmen voor
Magura Hydraulisch HS22
Remmen achter
Magura Hydraulisch HS22
Versnellingen (aantal)
Traploos
Versnellingen (merk)
Enviolo City
Voorvork
Monoshock
Zadelpen
Verend

Elektrisch

Motor
Middenmotor
Motorvermogen
250 W
Motorspecificatie
Dubbele vrijloop

Framematen

Heren
56, 60 en 65 cm
Dames
49, 54, 58 en 62 cm
Lage instap
49 en 54 cm
 
Powered by Phoca Cart